Webbanalytiker

Junior webbanalytiker med teknisk examen

Vill du jobba i Sveriges mest drivna webbanalysföretag? Vill du bli en av flera konsulter som bidrar till att våra kunder får bättre beslutsunderlag. Vi söker nu dig som vill bli en av Sveriges vassaste webbanalytiker och självklart har du en examen från teknisk högskola.

Arbetsuppgifter:

• Genomföra felsökningar
• Sätta upp kundlösningar
• Kundsupport
• Arbeta med kvalitetssäkring
• Tekniska anpassningar av script
• Webbprogrammering
• Ta fram rapporter och beslutsunderlag
• Avancerat arbete i Excel
• Ta fram presentations material

För att du skall kunna bli en av Sveriges vassaste webbanalytiker behöver du starkt eget driv. Från CountQuest får du specialistkompetens, en erfaren mentor och utbildning i Adobes produkter samt att kunna bli Adobe certifierad. Vid din sida kommer du ha kollegor med stor erfarenhet och förmåga att uppfylla kundens krav på en stabil partner i framkant, inom webb- och digital analys.

På sikt kommer du även att ha kundkontakt i form av implementation, utbildningar och teknisk support på plats ute hos kund. Du kommer att arbetar med flera projekt löpande och alltid i team.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har examen från teknisk högskola som KTH eller motsvarande. Erfarenhet av t ex modifiera JavaScript, utföra webbprogrammering samt bygga API-kopplingar är meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i Excel så att du är van att hantera stora mängder data. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med något webbanalys-/uppföljningsverktyg och har förståelse för kodning. Många av våra uppdragsgivare finns på den globala marknaden, vilket gör att mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

CountQuest söker dig som har ett genuint intresse för IT och som brinner för att arbeta med analys och uppföljning av digitala medier – webb, mobilt samt sociala medier. Vi värdesätter egenskaper som logiskt tänkande, noggrannhet, punktlighet och stark servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga. Som person är du social och kan bygga långsiktiga relationer.

Om CountQuest:

CountQuest startades år 2000 med en vision om att öka företags lönsamhet och förståelse för sina kunder genom analys på webben. Vi är idag en del av Nordic Morning, det ledande kommunikationsbolaget i Norden, och befinner oss i ett fortsatt expansivt skede. Vår affärsidé är att genom unik kompetens, hög servicegrad och verktygsoberoende, leverera kundanpassade tjänster för beslutsunderlag till företag/organisationer med aktiv digital närvaro. CountQuest är det första och enda företaget i Norden som är Certifierad Adobe Business Solution Partner, specialister i Adobe Analytics. Vi sitter i moderna lokaler på Bonnierhusets 15e våning med fantastisk utsikt över Stockholm, tillgång till gym och övrig service.

Intresserad?

Maila din ansökan till hr.countquest@nordicmorning.com.