Verktyg

Verktyg

CountQuest har mångårig erfarenhet av digitala analysverktyg. Google Analytics, Adobe Analytics (Adobe Marketing Cloud) och Webtrends är produkter vi använder och är specialister på. Som kund väljer du vilka verktyg du vill använda eller så hjälper vi dig med vår generiska kunskap. Vi vill att du skall få ut maximalt av din investering, därför har vi valt att arbeta helt verktygs oberoende. Genom att vara verktygs oberoende ger det oss en bred men ändå djup insikt i vilket verktyg vi skall möta dina behov och krav. Verktygen erbjuder likvärdiga funktioner med olika inriktning och kompletterar varandra på vissa funktioner.

För er som använder Analysverktyg i kombination med Tag Management, t ex Adobes DTM, Google Tag Manager eller Tealium så har vi ett komplett tekniskt stöd. Detta gäller även datavisualiseringsverktyget Klipfolio, där vi har partnerlicens.

Kontakta oss för råd om vilket verktyg som passar er bäst!

Certifierad Adobe Business Solution Partner, Specialized Adobe Analytics

Sedan 2015 är vi certifierad Adobe Business Solution Partner, Specialized Adobe Analytics. Det betyder att CountQuest är ”recognized by Adobe as the most highly skilled partners in the global Adobe partner ecosystem”. Idag kan vi stolt säga att vi är det enda företag i Norden med denna certifiering. Bland våra konsulter har vi 12 st Business Consultant Product Specialists, tre st Business Consultant Developers och en Business Consultant Architect.